40 Dagen Heilige Herrie: inspiratie voor de Veertigdagentijd

40 Dagen Heilige Herrie: inspiratie voor de Veertigdagentijd

Op woensdag 14 februari 2024 start de Veertigdagentijd, de periode van bezinning en voorbereiding op Pasen. Voor de achtste keer organiseert 40 Dagen Heilige Herrie een unieke campagne om mensen te inspireren met bijbelteksten en popmuziek.

Nieuw dit jaar is de speciale 40 Dagen Heilige Herrie Jongerenversie. Via WhatsApp ontvangen jongeren elke maandag, woensdag en vrijdag een korte overdenking met een popnummer dat aansluit bij hun leefwereld.

Elke dag nieuwe inspiratie
Gedurende 40 dagen ontvangt u via de website, e-mail of sociale media van 40 Dagen Heilige Herrie dagelijks inspiratie. Dit kan een bijbeltekst zijn, een overdenking, een citaat of een afbeelding. De kracht van 40 Dagen Heilige Herrie zit in de verbinding tussen deze elementen en de hedendaagse popmuziek.

Een laagdrempelige manier om stil te staan
40 Dagen Heilige Herrie is een laagdrempelige manier om stil te staan bij geloof en zingeving. De campagne is geschikt voor iedereen, ongeacht kerkelijke achtergrond of muzikale voorkeur.

Jongeren betrekken
Met de nieuwe 40 Dagen Heilige Herrie Jongeren versie hopen de organisatoren ook jongeren te betrekken bij de Veertigdagentijd. De overdenkingen en popnummers zijn speciaal geselecteerd om aansluiting te vinden bij hun leefwereld.

Doe mee!

Schrijf u in voor de dagelijkse inspiratie via: www.40dagenheiligeherrie.nl
Meld je aan voor de Jongereneditie via WhatsApp: https://bit.ly/J40DHH