Mondig op Zondag: kinderen en tieners

Mondig op Zondag: kinderen en tieners

Wat ons betreft valt er genoeg te vieren. Misschien zijn de kinderen het al gewend of misschien is het nieuw voor ze, maar we beginnen de dag met een korte kerkdienst. Na een mooi verhaal voor iedereen gaan we met de kinderen naar een aparte ruimte. De tieners blijven in de dienst die ook op hen is afgestemd.

Conferentiecentrum Mennorode, waar het evenement plaatsvindt, ligt midden in de bossen. Daar is van alles te zien, te ruiken en te onderzoeken! De kinderen mogen mee met een natuurgids die ze dingen laat ontdekken waar ze anders misschien aan voorbij zouden zijn gelopen.
Hongerig van dat avontuur in de bossen gaan we lekker met z’n allen lunchen.

En dan komen er AKC-ers (Algemene Kamp Commissie voor doopsgezinde kampen) die ons verrassen met een actief programma voor kinderen en voor tieners. We zorgen voor iets te drinken, want dat zal nodig zijn. En dan zijn we zo actief geweest dat we, apart met de kinderen en apart met de tieners, met het thema aan de slag gaan: een verhaal, een gesprek, een verwerking, lekker knutselen, enz.

Bij opgave graag de naam en leeftijd van het kind of de tiener vermelden, en het telefoonnummer van de volwassene(n) die meekom(t)en. Geef ook aan of het kind een bepaalde medicatie nodig heeft waar we op moeten letten. Mocht het regenachtig worden – zorg voor een regenjas en laarzen!