Doperse educatiedag 26 augustus

Doperse educatiedag 26 augustus

De doperse educatiedag wordt georganiseerd door de Doopsgezinde Zending en de GDB, in samenwerking met het doopsgezind seminarium. Onder het motto: ‘Samen komen we verder’ zal van gedachten worden gewisseld over doperse educatie en wat daarin belangrijk is. De dag vindt plaats in de doopsgezinde kerk in Utrecht, Oude Gracht 270.

Een aantal docenten van het doopsgezind seminarie zal aanwezig zijn, en mensen die in den lande doperse educatie aanbieden.

Het voorlopige programma ziet er zo uit:

10.30 uur     Ontvangst met koffie en thee

11.00 uur     ds. Marijn Vermet opent namens GDB en Doopsgezinde Zending. Rondje waarin de deelnemers kunnen aangeven welke vraag ze deze dag graag beantwoord willen zien.

11.30 uur     Inventarisatie. Waar is behoefte aan? Zowel qua onderwerpen als verdieping van onderwerpen. Welke ervaringen hebben we?

12.30 uur     Lunch

13.15 uur     Vorm – denk ook aan alternatieve vormen: webinar, podcast, retraite, digitale kapel, etc. Waar is behoefte aan? Welke ervaringen hebben we?

14.15 uur     Theepauze

14.30 uur     Hoe communiceren we? Er zijn veel mooie initiatieven en activiteiten. Hoe houden we elkaar op de hoogte?

15.30 uur     Afsluiting

Wilt u aan de secretaris van de Doopsgezinde Zending laten weten of u aan deze bijeenkomst deel wilt nemen? Graag per mail naar h.dekkers@doopsgezindezending.nl  Kunt u niet komen, maar heeft u wel wensen voor educatie, dan kunt u die ook per mail aan de secretaris toesturen.

Let op: in eerdere communicatie is een andere datum genoemd, maar die is verschoven om deze bijeenkomst niet samen te laten vallen met de bijeenkomst van de Ledenraad.