Jaarboekje digitaal beschikbaar

Jaarboekje digitaal beschikbaar

Aan het begin van dit jaar hebben wij u via de nieuwsbrief Doopsgezinden NU, de website en Mondig geïnformeerd over een andere vorm voor het Jaarboekje. Een andere manier om alle beschikbare actuele informatie aan te kunnen bieden. Het Jaarboekje zal voortaan digitaal zijn.

Dit jaar is een overgangsjaar waarin wij u het digitale Jaarboekje gratis in PDF-vorm aanbieden. Aan het eind van dit jaar volgt nog een tweede versie van het Jaarboekje dat ook gratis aangeboden wordt. Deze digitale versie is beschikbaar via Mijn Doopsgezind (intranet), en is daarmee beschikbaar voor iedereen met een Mijn Doopsgezind-account (iedereen met een functie bij een gemeenten of instelling). Let op: het Jaarboekje kan niet geprint en/of gedeeld worden.

Er zullen ongetwijfeld fouten in het boekje staan. U kunt ons helpen door in het Jaarboekje na te kijken of de gegevens van uw gemeente, commissie of instelling kloppen, en eventuele wijzigingen door te geven in 1 e-mailtje naar jaarboekje@ads.nl. Tip: geef aan wat er gewijzigd moet worden en waar.

Vanaf 2025 zal een nieuw digitaal systeem in werking treden waardoor de gevraagde informatie maandelijks geactualiseerd wordt en afgeschermd via een inlogsysteem beschikbaar is. Op dit systeem kunt u zich abonneren. Wij zullen u hier de komende maanden verder over informeren.

Heeft u vragen over het Jaarboekje? U kunt bellen met de ADS via 020 6230 914 of een e-mail sturen naar communicatie@ads.nl.