Bazar bij de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer

19 november 2022
10:30 - 17:00
Doopsgezinde kerk, Zijdstraat 55, Aalsmeer
Bazar bij de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer

Gemotiveerd en vol vertrouwen organiseert DGA weer een bazar, en wel op zaterdag 19 november. Oude toppers als het Rad van Fortuin worden aangevuld met nieuwe kanjers. Een daarvan is de veiling in de Bindingzaal.

Deze keer is het startmoment van de bazarweek al een week eerder: op zaterdag 12 november met een openbaar toegankelijke pubquiz. Alles om weer een mooie opbrengst te genereren voor de goede doelen. Doet u mee? Meld u aan via beau@debinding.nl en betaal € 5,- aan de deur.

De helft van de opbrengst gaat naar goede doelen. Voor de internationale doelen zal verdubbeling worden aangevraagd bij de OSA.

Bijzondere items
Om een goede veiling te organiseren is het belangrijk dat we mooie of bijzondere items hebben. Heeft u iets waarvan u denkt dat dit wel eens dé klapper van 2022 kan worden? Neem dan even contact op met cie-bazar@dgaalsmeer.nl.

Maar ook als u geen veilingobject in huis heeft kunt u helpen deze bazar te laten bruisen, door uw donatie over te maken op NL47 RABO 0300 1219 62 van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer. Iedere hand die de goede doelen helpt is welkom.

Inleveren van artikelen voor de winterkleding, boekenhoek of de rommelmarkt kan vanaf woensdagmiddag 16 november 13.00 uur t/m vrijdag 13.00 uur in het kerkgebouw, Zijdstraat 55.