Vredesweek 2024

Vredesweek 2024

Van 14 t/m 21 september wordt weer de jaarlijkse Vredesweek gehouden. Het thema van dit jaar is ‘Samen voor vrede nú’. Diverse gemeenten organiseren deze week activiteiten rondom vrede. We delen deze activiteiten graag via doopsgezinden.nl. 

Het zou mooi zijn om te kunnen zien wat er zoal in het land gebeurt tijdens de Vredesweek! Het maakt niet uit of de activiteiten plaatselijk gericht zijn of op een bredere regio. Wilt u dus de informatie over de activiteiten van uw gemeente delen via communicatie@ads.nl

NB: Zorg ervoor dat de informatie volledig is: een korte omschrijving van de activiteit, tijd en plaats, namen van de organisatoren, eventuele kosten, en eventueel een pdf van een flyer of een link naar een webpagina met extra informatie. We behouden ons het recht voor de gestuurde informatie te redigeren of in te korten.

Vredesorganisatie PAX brengt weer de jaarlijkse uitgave Vieren, met suggesties voor vieringen in de Vredesweek. Het thema van deze uitgave is ‘Samen door een deur’. Gratis te bestellen via Webshop – PAX (paxvoorvrede.nl)).