Lezing Henk Stenvers in Krommenie over Oekraïne

29 mei 2024
18:30
Lezing
Doopsgezinde kerk, Noorderhoofdstraat 46, Krommenie
Lezing Henk Stenvers in Krommenie over Oekraïne

Afgelopen februari vertrok Henk Stenvers als voorzitter van Mennonite World Conference naar Oekraïne. Daar ontmoette hij in samenwerking met de Dnipro Hope Mission onze broeders en zusters. Dnipro Hope Mission draagt zorg voor verschillende voorgangers ten oosten van Oekraïne. Henk Stenvers vertelt hierover in een lezing in Krommenie.

Hij nam de wenskaarten mee die in Nederland waren gemaakt. Het heeft de mensen enorm goed gedaan te weten dat hier in Nederland broeders en zusters denken aan hun broeders en zusters daar.

Henk Stenvers zal in de lezing meer vertellen over zijn ervaringen en de verhalen die hij daar heeft gehoord. De lezing begint om 19.30 uur.

Voorafgaand aan de lezing is er een maaltijd in de vermaning van Krommenie, aanvang 18.30 uur. De maaltijd is gratis, maar er zal een mandje rondgaan voor een bijdrage voor Dnipro Hope Mission: van harte bij u aanbevolen! Zie ook: https://www.dniprohopemission.org. Opgave voor de maaltijd kan bij Margarithe Veen: m.veen@doopsgezindzaanstreek.nl

De maaltijd begint om 18.30 uur, de lezing om 19.30 uur. U kunt de lezing uiteraard ook zonder maaltijd bezoeken.