Bazar in Aalsmeer

18 november 2023
10:30
Markt
Doopsgezinde kerk, Zijdstraat 55, Aalsmeer
Bazar in Aalsmeer

Voor elk wat wils! De doopsgezinde gemeente Aalsmeer organiseert weer de jaarlijkse bazar. Er zal een Rad van Avontuur zijn en verkoop van tweedehands items, waaronder kleding, kinderspeelgoed en boeken. U kunt deze dag een quilt winnen als u meedoet met de loterij.

Brengen van spullen voor de bazar

Heeft u spullen en/of winterkleding die u weg wilt doen, maar waar een ander nog plezier van kan hebben? Breng ze vanaf woensdag 15 november vanaf 13:00 uur tot vrijdag 17 november 13:00 uur langs. Vanzelfsprekend moeten de spullen bruikbaar en schoon zijn. Is zelf langsbrengen een probleem, dan is in overleg ophalen een mogelijkheid. Neem daarvoor contact op via cie-bazar@dgaalsmeer.nl, of via de telefoon: Nelleke 06 40 91 89 74 of Elise 06 28 64 41 25. We zijn niet op zoek naar grote meubelen als boekenkasten en dressoirs, oude beeldbuis-TV’s, computers en randapparatuur. Uiteraard zijn we wel weer op zoek naar mooie boeken, LP’s, CD’s en DVD’s.

Waar gaat de opbrengst naartoe?

50% van de opbrengst gaat naar de volgende goede doelen:

Spottanzania: waterleiding project in Tanzania; Peacehome Busua: zonnepanelen project Ghana; Ziekenhuis in Mugumu: uitbreiding van het laboratorium; Ziekenhuis in Shirati Tanzania: zonneboiler voor de kraamafdeling; Sheltersuit: tegen kou beschermende kleding, annex slaapzak voor thuis- en/of daklozen; Adoptieprogramma van Doopsgezind WereldWerk.

De overige 50% van de opbrengst is voor de doopsgezinde gemeente Aalsmeer zelf.