Voorstelling Oscar en Oma Rozerood

14 oktober 2023
19:30
Voorstelling
Doopsgezinde kerk, Paslaan 6, Apeldoorn
Voorstelling Oscar en Oma Rozerood

Oscar is 10 jaar oud en ernstig ziek. In het ziekenhuis heeft Oscar vrienden. Daar ontmoet hij ook Oma Rozerood en met elkaar beleven ze allerlei avonturen. Oma Rozerood adviseert Oscar een brief aan God te schrijven en samen maken ze twaalf geweldige dagen door.

Deze solo-voorstelling wordt gespeeld door Ksenia Marasanova (oorspronkelijk uit Oekraïne) en heeft vele lovende kritieken gehad.

De voorstelling wordt georganiseerd samen met De Kap (Mantelzorgers en Vrijwilligers Apeldoorn); de opbrengst van de entreegelden is bestemd voor De Kap en Stichting ALS Nederland. Het is 14 oktober de dag van de palliatieve zorg.

Praktische informatie:
Datum: Zaterdag 14 oktober 2023
Tijd: 13:30 en 19:30 uur
Plaats: Doopsgezinde kerk
Opgave & info: Voor de middagvoorstelling kunt u zich hier aanmelden. Voor de avondvoorstelling kunt u zich per mail aanmelden bij AnneJet Bennink, ajbennink@hotmail.com
Kosten: € 12,50 p.p.

Voor de avondvoorstelling geldt dat contant afrekenen niet mogelijk is. We verzoeken u de bijdrage vooraf over te maken naar: NL48 INGB 0008 4324 33 t.n.v. Stichting Regentessekerk o.v.v. ‘De Groene Hoed voorstelling 14 oktober 2023′.