Theatervoorstelling ‘Klokgelui’

23 december 2023
15:00
Feestdagen
Doopsgezinde kerk, Wirdummerdijk 18, Leeuwarden
Bijzonderheden: toegang gratis, na afloop vrije gift ter bestrijding onkosten
Theatervoorstelling ‘Klokgelui’

Geestig, scherp en ontroerend muziektheater voor de hele familie

Normaal gesproken maken wij elk jaar een kerstmusical met de kinderen. Dit jaar gooien we het eens over een andere boeg. Project Geestdrift presenteert op 23 december in onze vermaning de nieuwe familievoorstelling ‘Klokgelui’ van het muzikaal theatrale duo Hans Dagelet (spel, bugel) en Esther Apituley (altviool, spel). Zij brengen u een voorstelling vol prachtige klanken, humor, rake gedachten en venijnige dialogen.

U bent vanaf 14.30 uur van harte welkom voor een kopje koffie of thee. De voorstelling vangt aan om 15.00 uur en is vrij toegankelijk. Een gift na afloop wordt op prijs gesteld.

Het verhaal:
Een koster, Oscar, kondigt de beroemde altvioliste Esther aan die een recital komt geven in de kerk. Als de violiste wil inzetten, blijkt deze koster boordevol verhalen te zitten en kan het optreden nog niet beginnen. Er ontstaat verwarring. En hebben deze mensen niet een heel andere relatie dan aanvankelijk het geval leek te zijn? Terwijl Esther met haar passie de muziek wil vertolken, probeert Oscar een boodschap vol hoop te verspreiden. Blijft dit duo als twee stil hangende sterren in de nacht, of komen ze toch nog samen?