Update publiceren websites

Update publiceren websites

Bijna een jaar geleden is de eerste nieuwe website online gegaan. Inmiddels hebben bijna alle gemeenten en instellingen een beslissing genomen en zijn vrijwel alle oude sites overgezet op het nieuwe systeem.

Op 31 juli komt er een einde aan de oude websites via Ligare. Inmiddels is dat geen nieuws meer. De oude websites gaan dan op zwart. Dat heeft gevolgen! Nieuwe sites die nog niet af zijn moeten op de plaats komen van de oude site, dus het is van belang dat de nieuwe site op tijd ‘live’ is. Daarom een verzoek aan u om uw site klaar te maken voor publicatie vóór 10 juli, want daarna beginnen we met het live overzetten van alle sites.

Wees gerust. Een site die live is, is geen eindproduct. U kunt daarna nog dingen toevoegen en veranderen. Wel is uw site dan online te vinden voor iedereen die uw website bezoekt.

Mocht het u allemaal teveel zijn en zorgen de berichten over de nieuwe website voor onrust, neem dan vooral contact op. Wij kunnen u helpen. Stuur een mail naar communicatie@ads.nl of neem contact op met de helpdesk.