Jeugdwerkers ontmoeten elkaar

Jeugdwerkers ontmoeten elkaar

Online bijeenkomsten

Volgende maand start de ADS met een pilot voor de jeugd- en jongerenwerkers. Om elkaar vaker te kunnen ontmoeten worden online-bijeenkomsten voor hen georganiseerd. Gekozen is voor verschillende tijdstippen om zo iedereen de gelegenheid te geven mee te praten/denken. 

Wil je meedoen maar zit je niet in onze groepsapp? Mail dan even (je telefoonnummer) naar: joke.vanderheide@ads.nl

Zet onderstaande data alvast in je agenda! Wij vinden het erg leuk om jullie dan te zien/spreken. Vooraf wordt een linkje gestuurd via de groepsapp. 

Heb je een onderwerp dat je graag zou willen bespreken, of iets waar je tegenaan loopt? Ook dat mag je ons mailen! De data zijn:

* dinsdagochtend 5 maart om 10:00 uur. Onderwerp: 40-dagentijd / Stille Week / Pasen

* dinsdagavond 2 april om 19:30 uur   

 * maandagochtend 13 mei om 10:00 uur. Het onderwerp is: jonge gezinnen en de gemeente, door Esther van Hoeve en Joke van der Heide

Niet alleen online! 

Graag ontmoeten we elkaar ook fysiek! We hebben 31 mei tot en met 1 juni gereserveerd op Mennorode. We gaan vrijdagavond met elkaar eten; ‘s avonds en zaterdag hebben we genoeg tijd voor workshops en gesprek. Meld je aan in onze groepsapp of mail naar joke.vanderheide@ads.nl

Jeugd-/Jongerenprogramma 16 juni – Mondig op Zondag 

Wat zou het mooi zijn om met veel kinderen van verschillende gemeenten zondag 16 juni samen te spelen, praten, luisteren denken en doen. We hebben een heel gevarieerd programma. Zouden jullie alvast de flyer willen doorsturen naar jullie netwerk (denk ook eens aan de basisscholen waar contact mee is)?

We zullen de komende tijd meer vertellen over het programma. Zodra we weten welke voorstelling er ‘s middags komt, laten we jullie dat natuurlijk weten.