Mondig op Zondag: alles wat u moet weten!

Mondig op Zondag: alles wat u moet weten!

Het is bijna zover. Mondig op Zondag 2024, op zondag 16 juni, in het schitterende Mennorode. De dag waar je bij wilt en moet zijn. De dag dat alle doopsgezinden in Nederland uitgenodigd worden om samen met elkaar te vieren. Niet alleen vieren we samen de zondagse dienst, maar we vieren dat we doopsgezinden zijn. We vieren al die dingen die zo mooi en goed zijn. We vieren de vrede, onze geweldloze houding, de mondigen-doop, en onze verbinding met en zorg voor de aarde. We vieren onze tolerantie en onze gemeenschap, ook internationaal. We vieren het feit dat we weliswaar klein zijn en steeds kleiner worden, maar dat de gemeenschap daar niet onder hoeft te lijden. We vieren met elkaar dat we gemeenschap zijn.

De dag is gratis te bezoeken, u hoeft zich alleen op te geven. U wordt ontvangen met koffie en thee, er is een viering en er zijn twee rondes met workshops die u kunt bijwonen. Er is een lunch en theoloog Rikko Voorberg komt spreken. Ook is er een volledig jongerenprogramma voor iedereen van 4 tot 18 jaar. Dit alles wordt u aangeboden door de ADS. U bent van harte welkom – en neem al uw broeders en zusters mee, van jong tot oud!

Programma
10:00 uur     Inloop
10:45 uur     Viering
11:45 uur     Introductie workshops 
12:00 uur     1e workshopronde
13:15 uur     Lunch 
14:00 uur     2e workshopronde 
15:15 uur     Rikko Voorberg: ‘Het meest hoopvolle werk gebeurt in de marge’ 
16:00 uur     Sluiting 

Meer over de workshops, het randprogramma, het kinder- en tienerprogramma en het verhaal van Rikko Voorberg vindt u op de website en in de speciale nieuwsbrief. Bekijk de workshops goed, dan weet u waar u zich voor opgeeft.

De inschrijving is gesloten. Iedereen die zich heeft opgegeven ontvangt eind deze week een e-mail met de laatste informatie.