Mondig op Zondag met o.a. Rikko Voorberg

Mondig op Zondag met o.a. Rikko Voorberg

Op 16 juni 2024 zal op Mennorode Mondig op Zondag plaatsvinden. Dé dag voor ontmoeting, inspiratie en bemoediging voor iedereen die zich verbonden voelt met de doopsgezinden.

Mondig op Zondag zal zich dit jaar afspelen rond het thema ‘Valt er nog wat te vieren?’, waarin we met elkaar goede en mooie dingen in het licht zetten. Er zullen diverse workshops zijn: Chris Doude van Troostwijk over inventieve theologie, Carolien Cornelissen duikt met u dieper in uw eigen belijdenis en een workshop bibliodrama met Olav Boelens. Bovendien komt theoloog en pionier Rikko Voorberg spreken. Ook is er een volledig jongeren- en tienerprogramma, en kinderoppas voor de allerkleinsten.

Het kan natuurlijk heel goed zijn dat er op 16 juni 2024 in uw eigen gemeente een viering is, maar hoe mooi zou het zijn om met zoveel mogelijk broeders en zusters gezamenlijk te vieren? Kom met uw hele gemeente en uw predikant naar Mennorode! Neem uw kinderen en kleinkinderen mee. Iedereen is welkom. De toegang is gratis. Het programma begint om 10 uur en duurt tot 17 uur.