Gebeden voor gebedenboekje gevraagd

low-angle photo of lightened candles

Er is zoveel om voor te bidden. Eigenlijk is er altijd veel om voor te bidden. Daarom bidden we. Het jaarthema ‘Wereld van verschil’ kan niet urgenter en actueler zijn dan het nu is. Bijna dagelijks worden we gewezen op die verschillen. Wat kun je doen? In ieder geval bidden. Bidden redt niet de wereld, maar het verbindt wel.

De ADS wil graag een gebedenboekje samenstellen omtrent het thema ‘Wereld van verschil’. Daartoe hebben we uw gebeden nodig. Gebeden over verschillen, hoop, liefde, licht en donker, over de wereld om ons heen en over de wereld in ons. Gebeden als troost of als hoopvol moment.

Uit uw inzendingen zal een redactie een gebedenboekje samenstellen. De redactie behoudt zich het recht voor gebeden niet op de nemen. Het belangrijkste criterium voor het gebed is dat het door uzelf geschreven is. Met name vanwege copyright kunnen bestaande gebeden niet gepubliceerd worden.

Stuur uw gebed voor 1 april op naar de ADS (Singel 454, 1017 AW Amsterdam) of, het liefst, via e-mail naar communicatie@ads.nl.