Doe gezamenlijk mee aan het Doopsgezind Wereldcongres van MWC

locatie MWC wereldcongres

‘Tijdens het Doopsgezind Wereldcongres, of Mennonite World Conference Assembly, is er ruimte om meer te weten te komen over onze broeders en zusters uit verschillende delen van de wereld. Iedereen, ongeacht budget of vakantietijd, krijgt de kans om online samen te komen om samen te bidden, deel te zijn van de gemeenschap en de bijbel te bestuderen, onderwijl lerend hoe Jezus ons uitnodigt om barrières te overwinnen’, zegt Jardely Martínez, coördinator van het jeugdprogramma.

‘Dit jaar kunnen we meer leren over de doopsgezinde kerken uit Indonesië, hun cultuur en hun wereldbeeld van gemeenschap, geloof en discipelschap.’

Jardely Martínez

Wanneer u zich registreert via de website, ontvangt u een toegangspas voor de virtuele vergadering. Samen met uw plaatselijke gemeente kunt u zowel een gedeelde als persoonlijke ervaring hebben.

In de online omgeving krijgt u toegang tot livestreams van de dagelijkse plenaire sessies, kunt u deelnemen aan hybride en online workshops en discussies, en kunt u het wereldcongres on-site volgen door middel van korte video’s die laten zien wat er op elk moment van de dag live gebeurt. U kunt ook deelnemen aan zowel online als on-site evenementen met kleine groepen, waar tolken de gesprekken zullen vergemakkelijken, zodat u met mensen over de hele wereld kunt discussiëren.

Geregistreerde deelnemers hebben niet alleen toegang tot alle live-evenementen, maar ook tot een database met opgenomen sessies die te vinden is in de virtuele omgeving. Gebruik de onderstaande informatie om uw schema te plannen om alle beschikbare plenaire sessies en workshops te bekijken en eraan deel te nemen. Raadpleeg de onderstaande tabel voor uitleg rond de West-Indonesische tijd en uw lokale tijdzone.

  • De Ochtendsessies beginnen om 09:00 uur Semarang-tijd, met muziek van het internationale koor, gevolgd door verhalen uit Indonesië en twee sprekers, eindigend om 11:30 uur Semarang-tijd.
  • Het Avondgebed begint om 19:00 uur Semarang-tijd en eindigt om 21:00 uur Semarang-tijd.
  • Het jongerenavondprogramma is van 21.00 uur tot 23.00 uur Semarang-tijd.
  • Extra workshops en andere interactieve sessies zullen worden aangeboden van 0:00 tot 2:00 Semarang-tijd en 6:00 tot 07:30 Semarang-tijd, om beter te passen bij deelnemers in andere tijdzones. 

Als geregistreerd lid heb je toegang tot alle video’s en artikelen tot een maand na afloop van het congres.

MWC moedigt kerken aan om samen deel te nemen aan het wereldcongres. 

Doe gezamenlijk mee aan het Doopsgezind Wereldcongres van MWC

Artikel uit Sterk verhaal

Over de kracht van het verhaal; sprookjes en de grote markt in Haarlem.

Bekijk deze publicatie