Broederschapshuizen

Broederschapshuizen

Mennorode – Elspeet
Mennorode is een duurzaam conferentiehotel, centraal gelegen in de Veluwse bossen. Mennorode is het hele jaar geopend voor uw conferentie, vakantie of groepsverblijf. Naast 30 vergaderzalen en 172 hotelkamers beschikt Mennorode ook over een kampeerterrein.
www.mennorode.nl | info@mennorode.nl
Buitengoed Fredeshiem – Steenwijk-De Bult
Buitengoed Fredeshiem is het gehele jaar geopend. Er zijn arrangementen mogelijk voor vakantieverblijf, groepsverblijf en conferenties tot 250 personen. Naast een- en tweepersoonskamers zijn er comfortabele zespersoons vakantiehuizen, een karakteristiek boerderijtje (max. 14 pers.) een eenvoudige groepsaccommodatie en 2 luxe 20-persoons gastenverblijven.
www.fredeshiem.nl info@fredeshiem.nl
Dopersduin – Schoorl
Schilderachtig mooi ligt Dopersduin, verscholen onder de Schoorlse duinrand.  Dopersduin is een groepsaccommodatie en vergaderlocatie , die aan gasten en groepen ruimte biedt voor gezelligheid, rust en bezinning, in een sfeer van eenvoud. Er zijn één- en tweepersoonskamers met toilet en douche en drie- en vierpersoonskamers met warm en koud stromend water beschikbaar.
www.dopersduin.nl | info@dopersduin.nl
Samen Eén – Giethoorn
Samen Eén is een modern vakantiehuis voor groepen tot 52 personen. Het ligt aan het meer Bovenwiede in Giethoorn en is alleen per boot bereikbaar. Er is een grote recreatiezaal, acht slaapkamertjes (voor vier personen) en een slaapzaal. Het huis beschikt over een aantal eigen punterboten en een motorboot.
www.sameneen.nl | info@sameneen.nl
Kraggehuis – Giethoorn
Het Kraggehuis ligt op een eilandje in het Bovenwiede van Giethoorn, midden in het watersport- en recreatiegebied van de kop van Overijssel. Het biedt onderdak aan max. 55 personen, die over zeven zeilpunters kunnen beschikken. Ideaal voor scholen en voor speciale gelegenheden voor familie, vrienden en verenigingen en bedrijven.
www.kraggehuis.nl | info@kraggehuis.nl