Tijd voor ontmoeting op Buitengoed Fredeshiem

Tijd voor ontmoeting op Buitengoed Fredeshiem

Het gastvrije broederschapshuis ligt in een prachtig natuurgebied van 14 hectare en onderscheidt zich dankzij uitbreiding met een pannenkoekenboerderij.

Op 9 mei werd door dhr. Gerlof Jorritsma, voorzitter van het Hiemwar-bestuur, de pannenkoekenboerderij De Huiskamer geopend.

De gerestaureerde boerderij is geopend van 12.00 tot 20.00 uur, in het hoogseizoen alle dagen. De oude boerderij is volledig gestript, maar de authentieke details zijn intact gehouden. In de voorkamer is een bedstee ingericht als speelkamer, waar kinderen kunnen spelen met speelgoed van vroeger. Op het grasveld, dat grenst aan het terras, kunnen de kinderen buiten spelen. De Huiskamer ademt een gastvrije sfeer en het is er volop genieten van pannenkoeken en (h)eerlijke lokale producten.

Het Buitengoed Fredeshiem biedt alles wat men wenst. Van een stilteretraite en yoga tot een fantastische huwelijksdag, of een afscheidsmoment van een dierbare.

Het in 1929 opgerichte broederschapshuis ademt nog steeds gastvrijheid voor jong en oud. De faciliteiten zijn net zo afwisselend als de omgeving. Op het 2 km lange Inspiratie-pad over het Buitengoed wordt de wandelaar geïnspireerd met teksten van dichters, schrijvers en theologen, als: ‘Al het werkelijke leven is ontmoeting’.

We hopen u dan ook te mogen ontmoeten bij pannenkoekenboerderij De Huiskamer!

Adres: Buitengoed Fredeshiem, Eiderberg 2, 8346 KJ De Bult (bij Steenwijk) | 0521 535 100 | info@fredeshiem.nl | www.fredeshiem.nl