Meezingers in Blokzijl

24 februari 2023
19:30
Zingen
De Vierhoek, Boffersweidje 4, Blokzijl
Meezingers in Blokzijl

Het Comité Welzijn Ouderen organiseert een liedjesprogramma met Trio BalseMien voor de inwoners van Blokzijl die ouder zijn dan 55 jaar. Uiteraard is iedereen van harte welkom.

Trio BalseMien bestaat uit Erik Raayman (gitaar, arrangementen), Janpieter Boudens (zang, verbindende tekst) en Marjolein Raaijman (zang).

Trio BalseMien had het programma Liedjes als vergeet-me-nietjes in eerste instantie samengesteld op verzoek van de Vrienden van de Rivierenhof, een zorginstelling in Zwolle. Inmiddels beschikt het trio over een repertoire van ruim honderd liedjes, variërend van klassieke meezingers, liedjes uit tv-series en musicals en smartlappen, tot liedjes van Bram Vermeulen, Jaap Fischer en Herman van Veen.

Erik Raayman en Janpieter Boudens werken inmiddels al zo’n dertig jaar samen. Bij het programma Liedjes als vergeet-me-nietjes zal zangeres Marjolein Raaijman aanschuiven. Marjolein maakt deel uit van Woodland Springs (Ierse en Engelstalige folkmuziek) en het duo Earthbound. Daarnaast heeft ze meegewerkt aan tal van theatervoorstellingen van Theater Transparant en Stichting SUUS.

Reserveren kan per mail of telefonisch: 0527 291 669.

Betalen doet u de avond zelf bij binnenkomst in de zaal De Vierhoek. Aanvang programma 19:30 uur.