Klokgelui: muziektheater voor de hele familie in de kerstvakantie

18 december 2022
15:30 - 17:00
Voorstelling
Dorpsstraat 202, Broek op Langedijk,
Klokgelui: muziektheater voor de hele familie in de kerstvakantie

Een nieuwe voorstelling van Hans Dagelet en Esther Apituley

Na het succes van ‘In de schemering’ brengt het muzikaal-theatrale duo Esther Apituley (altviool, spel) en Hans Dagelet (spel, bugel) een voorstelling vol prachtige klanken, humor, rake gedachten en venijnige dialogen. Tijdens de kerstvakantie te zien in de doopsgezinde kerken in Broek op Langedijk, Krommenie en Den Ilp/Landsmeer.

Het verhaal

Een koster, Oscar, kondigt de beroemde altvioliste Esther aan die een recital komt geven in de kerk. Als de violiste wil inzetten, blijkt deze koster boordevol verhalen te zitten en kan het optreden nog niet beginnen.  Er ontstaat verwarring. En hebben deze mensen niet een heel andere relatie dan aanvankelijk het geval leek te zijn? Terwijl Esther met haar passie de muziek wil vertolken, probeert Oscar een boodschap vol hoop te verspreiden. Blijft dit duo twee stil hangende sterren in de nacht, of komen ze nog samen?

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Tickets: € 13,50 per stuk. Kinderen t/m 12 jaar: € 8,-. Voor de voorstelling in Krommenie geldt vrij entree. Wel wordt aan het eind van de avond een vrijwillige bijdrage gevraagd.